Guia docente 2014_15
Facultade de Ciencias
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
 Materias
  Bioquímica
   Bibliografía. Fontes de información
Lehninger, A.L., Principios de bioquímica, Ed. Omega (Barcelona).,
Feduchi, E., Blasco, I., Romero, C.S., Yáñez, E., Bioquímica. Conceptos esenciales, Editorial Médica Panamericana,
Boyer, R., Conceptos de Bioquímica, International Thompson Editors. México.,
McKee, T, McKee, J.R., Bioquímica. La base Molecular de la vida. Tercera edición., Editorial: McGraw-Hill Interamericana. España.,
Nelson, D.L., Cox, M.M., Lehninger Principios de bioquímica., Ediciones Omega, SA., (Barcelona). España.,
Stryer, L., Bioquímica. Cuarta edición. Tomos I y II, Editorial: Reverté, SA., (Barcelona). España.,
Teijón, J.M., Bioquímica estructural. Conceptos y tests., Editorial Tébar. España.,

Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000