Guia docente 2015_16
Facultade de Ciencias
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
 Materias
  Empresa: Economía e empresa
   Resultados de aprendizaxe
Resultados previstos na materia Resultados de Formación e Aprendizaxe
RA1: Coñecer os microorganismos, parásitos, virus e outros axentes vehiculados polos alimentos e os problemas que causan na industria alimentaria, na saúde dos consumidores e no medio ambiente. Entender a alteración dos alimentos. Coñecer as enfermidades transmitidas por alimentos. Comprender a ecoloxía microbiana dos alimentos.
RA1: a. Poder enfrontarse ó estudio de diversas cuestións económicas de forma autónoma. b. Capacidade de tomar boas decisións económicas a través do recoñecemento de disxuntivas ou dilemas e o uso de criterios racionais na toma de decisións. B1
B2
B5
B6
B7
B11
C9
RA2: a. Ser capaz de distinguir os factores claves latentes nun aspecto económico para proceder á súa análise. b. Coñecer os principios de funcionamento que rexen nunha economía de mercado e comprender o comportamento dos distintos axentes económicos. c. Coñecer as distintas políticas económicas e os seus efectos sobre o sistema económico. d. Ser capaz de interpretar e analizar información económica tal como gráficos, taxas, índices, etc. a partir da cal poder levar a cabo unha análise con rigor. B1
B2
B5
B6
B7
B11
C9
RA3: a. Aplicar as ferramentas de análise económica para a diagnose dun problema económico e a procura de solucións creativas. b. Ser capaz de elaborar un discurso que expoña de forma clara e coherente as ideas inherentes nun proceso económico. c. Ser capaz de identificar os problemas económicos e abordar a súa solución a través das políticas adecuadas a cada situación. B1
B2
B5
B6
B7
B11
C9
RA4: Posuír estratexias para a procura eficiente da solución a problemas económicos. B1
B2
B5
B6
B7
B11
C9
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000