Guia docente 2014_15
Facultade de Ciencias
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
 Materias
  Empresa: Economía e empresa
Guía Materia
DATOS IDENTIFICATIVOS 2014_15
Materia Empresa: Economía y empresa Código O01G040V01301
Titulacion
Grado en Ciencia y Tecnología de los Alimentos
Descriptores Cr.totais Carácter Curso Cuadrimestre
6 FB 2 1c
Lingua impartición
Prerrequisitos
Departamento Economía aplicada
Coordinador/a
Caride Estevez, María José
Correo-e mcaride@uvigo.es
Profesorado
Caride Estevez, María José
Web
Descrición xeral (*)- A materia adecúase ó perfil profesional e académico ó contribuír á formación básica do alumno no campo da Economía e Empresa. Polo tanto, debido ó seu carácter básico, se proxecta en múltiples campos profesionais relacionados coa Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos.

- A materia ten 6 créditos ECTS e posúe carácter de formación básica. Cúrsase en 2º de Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos no 1º cuadrimestre. Inicia ó alumno en aspectos microeconómicos e empresariais.
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000