Guia docente 2013_14
Facultade de Ciencias
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
 Materias
  Química: Ampliación de química
   Competencias de titulación
Código Descrición
A1 Coñecer os fundamentos físicos, químicos e biolóxicos relacionados cos alimentos e os seus procesos tecnolóxicos
A2 Coñecer e comprender a química e bioquímica dos alimentos e a relacionada cos seus procesos tecnolóxicos
A4 Coñecer e comprender as propiedades físicas e químicas dos alimentos, así como os procesos de análise asociados ao establecemento das mesmas
A5 Coñecer e comprender as operacións básicas na industria alimentaria
A13 Capacidade para analizar alimentos
B1 Capacidade de organización e planificación
B2 Capacidade de análise e síntese
B3 Capacidade de comunicación oral e escrita tanto na lingua vernácula como en linguas estranxeiras
B5 Capacidade de xestión da información
B6 Adquirir capacidade de resolución de problemas
B9 Habilidades nas relacións interpersoais
B11 Habilidades de razoamento crítico
B13 Aprendizaxe autónoma
B14 Adaptación a novas situacións
B15 Creatividade
B16 Liderado
B19 Sensibilidade en temas ambientais
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000