Código |
Descrición |
A1 |
Coñecer os fundamentos físicos, químicos e biolóxicos relacionados cos alimentos e os seus procesos tecnolóxicos |
A2 |
Coñecer e comprender a química e bioquímica dos alimentos e a relacionada cos seus procesos tecnolóxicos |
A4 |
Coñecer e comprender as propiedades físicas e químicas dos alimentos, así como os procesos de análise asociados ao establecemento das mesmas |
A5 |
Coñecer e comprender as operacións básicas na industria alimentaria |
A13 |
Capacidade para analizar alimentos |
B1 |
Capacidade de organización e planificación |
B2 |
Capacidade de análise e síntese |
B3 |
Capacidade de comunicación oral e escrita tanto na lingua vernácula como en linguas estranxeiras |
B5 |
Capacidade de xestión da información |
B6 |
Adquirir capacidade de resolución de problemas |
B9 |
Habilidades nas relacións interpersoais |
B11 |
Habilidades de razoamento crítico |
B13 |
Aprendizaxe autónoma |
B14 |
Adaptación a novas situacións |
B15 |
Creatividade |
B16 |
Liderado |
B19 |
Sensibilidade en temas ambientais |