Guia docente 2014_15
Facultade de Ciencias
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
 Materias
  Bioloxía: Bioloxía
Guía Materia
DATOS IDENTIFICATIVOS 2014_15
Materia Bioloxía: Bioloxía Código O01G040V01101
Titulación
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
Descritores Cr.totais Sinale Curso Cuadrimestre
6 FB 1 1c
Lingua de impartición
Prerrequisitos
Departamento Bioloxía vexetal e ciencias do solo
Coordinador/a
Seijo Coello, María del Carmen
Correo-e mcoello@uvigo.es
Profesorado
Seijo Coello, María del Carmen
Seijo Rodríguez, Ana
Web
Descrición xeral
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000