Guia docente 2024_25
Facultade de Química
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía de Conservación de Produtos da Pesca
 Materias
  Innovación de Produto e Proceso
Guía Materia
DATOS IDENTIFICATIVOS 2024_25
Materia Innovación de Produto e Proceso Código V11M085V02402
Titulación
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía de Conservación de Produtos da Pesca
Descritores Cr.totais Sinale Curso Cuadrimestre
3 OB 1 2c
Lingua de impartición
Castelán
Galego
Prerrequisitos
Coordinador/a
Longo González, María Asunción
Correo-e mlongo@uvigo.es
Profesorado
Alonso Baptista de Sousa, David Alfonso
Longo González, María Asunción
Loureiro Perez, Manuel R.
Martínez Exposito, Emilio
Sartal Rodríguez, Antonio
Vázquez Pérez, Xosé Ramón
Web http://webs.uvigo.es/pesca_master/
Descrición xeral Nesta materia abordaranse aspectos como a descrición do proceso de lanzamento dun novo produto, formulación e desenvolvemento de estudos de vida útil, metodoloxías para o desenvolvemento de produtos novos, innovación en proceso, prospectiva de futuro nos produtos da pesca e a acuicultura, metodoloxías para estimar os custos de produción, mapa de axudas de I+D+i e a contorna das axudas públicas á innovación.
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000