Guia docente 2024_25
Facultade de Bioloxía
Máster Universitario en Biotecnoloxía Avanzada
 Materias
  Biotecnoloxía Alimentaria
   Resultados previstos na materia
Resultados previstos na materia Resultados de Formación e Aprendizaxe
1- Identificar as distintas aplicacions que os recursos microbianos, vexetais e animais teñen na biotecnoloxía, no ámbito alimentario e agropecuario C21
D1
D3
2. Elaborar protocolos de producción baseados no diseño e control dos procesos das industrias alimentaria e agropecuaria C22
D3
3- Identificar e extraer da literatura especializada a información necesaria para a resolución dos problemas plantexados. B1
B2
B3
B13
D1
D3
4- Utilizar e aplicar deseños experimentais xinxelos basados no método hipotético-deductivo co objeto de obter e interpretar datos e sacar conclusions. B5
B6
B7
B8
D1
5- Predisposición para actualizarse e adaptarse dacordo coas novas tecnoloxías do sector. B3
B5
6- Identificar e describir as distintas aplicacions que a microbiología ten na biotecnoloxía tanto no ámbito biomédico, agroalimentario e ambiental. C21
C22
7- Inquietude sobre o papel do biotecnólogo no mundo globalizado. B11
B15
C21
8- Utilizar unha adecuada estructura lóxica e unja linguaxe axeitada para o público non especialista e defendelos ante expertos da temática. B6
B8
D1
9- Comprender e practicar a dinámica do traballo en equipo e desenvolvimiento de habilidades directivas e organizativas. B9
B10
B12
B14
D1
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000