Guia docente 2024_25
Facultad de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
 Materias
  Técnicas de Documentación para a Investigación
Guía Materia
DATOS IDENTIFICATIVOS 2024_25
Materia Técnicas de Documentación para a Investigación Código O01M142V01103
Titulación
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
Descritores Cr.totais Sinale Curso Cuadrimestre
3 OB 1 1c
Lingua de impartición
Castelán
Galego
Prerrequisitos
Coordinador/a
Astray Dopazo, Gonzalo
Mejuto Fernández, Juan Carlos
Correo-e gastray@uvigo.es
xmejuto@uvigo.es
Profesorado
Astray Dopazo, Gonzalo
Fernández González, María
Mejuto Fernández, Juan Carlos
Web
Descrición xeral A materia de Técnicas de Documentación para a Investigación é unha materia crave no Mestrado Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental pois proporciona ao alumnado os coñecementos requiridos para a planificación, elaboración, desenvolvemento e estruturación de material científico de investigación e revisión.
Universidade de Vigo            | Rectorado | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000