Código |
Descrición |
A2 |
Que os estudantes saiban aplicar os seus coñecementos ao seu traballo ou vocación dunha forma profesional e posúan as competencias que adoitan demostrarse por medio da elaboración e defensa de argumentos e a resolución de problemas dentro da súa área de estudo |
A5 |
Que os estudantes desenvolvan aquelas habilidades de aprendizaxe necesarias para emprender estudos posteriores cun alto grado de autonomía |
B1 |
Que os estudantes sexan capaces de desenvolver habilidades de análises, sínteses e xestión da información no sector agroalimentario e do medio ambiente. |
B2 |
Que os estudantes sexan capaces de adquirir e aplicar habilidades e destrezas de traballo en equipo. |
B3 |
Que os estudantes sexan capaces de desenvolver habilidades persoais de razonamiento crítico e constructivo. |
C1 |
Coñecer e comprender os fundamentos físicos, químicos e biolóxicos relacionados co medio e os seus procesos tecnolóxicos. |
C5 |
Capacidade para a interpretación cualitativa e cuantitativa dos datos. |
C13 |
Coñecer e Comprender os fundamentos para a elaboración, implantación, coordinación e evaluación de plans de xestión de residuos. |
C16 |
Coñecer q comprender os conceptos implicados no tratamiento de solos contaminados. |
C17 |
Coñecer e comprender os parámetros que definen a calidade do aire, o control e a depuración de emisiones atmosféricas. |
D1 |
Capacidade de análise, organización e planificación. |
D3 |
Comunicación oral e escrita na lingua nativa e estranxeira. |
D4 |
Capacidade de aprendizaxe autónoma e xestión da información. |
D5 |
Capacidade de resolución de problemas e toma de decisións |
D6 |
Capacidade de comunicación interpersonal |
D8 |
Capacidade de razonamento crítico e autocrítico |
D9 |
Traballo en equipo de carácter interdisciplinar |
D10 |
Tratamento de conflictos e negociación |