Galego
Castellano
English
2024_25
2023_24
2022_23
2021_22
2020_21
2019_20
2018_19
2017_18
2016_17
2015_16
2014_15
2013_14
2012_13
2011_12
2010_11
2009_10
Utilidades
Guia docente 2024_25
Facultad de Ciencias
Facultade de Ciencias
Titulaciones
Grado
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
Grao en Ciencias Ambientais
Grao en Enxeñaría Agraria
Máster
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
Máster Universitario en Nutrición
Información de interés
Web principal
Secretaría
Webmail
Faitic
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
Materias
Ciencia e tecnoloxía da carne
galego
castellano
english
DATOS IDENTIFICATIVOS
2024_25
Materia
Ciencia e tecnoloxía da carne
Código
O01G041V01701
Titulación
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
Descritores
Cr.totais
Sinale
Curso
Cuadrimestre
6
OB
4
1c
Lingua de impartición
Castelán
Galego
Prerrequisitos
Departamento
Enxeñaría química
Coordinador/a
Martínez Suárez, Sidonia
Correo-e
sidonia@uvigo.es
Profesorado
Lorenzo Rodríguez, José Manuel
Martínez Suárez, Sidonia
Web
Descrición xeral
Esta disciplina ten como obxectivos o estudo da natureza da carne e as causas da súa alteración, ademais dos fundamentos científicos e as aplicacións dos métodos utilizados para o seu procesado, conservación e diversificación
Resultados de Formación e Aprendizaxe
Resultados previstos na materia
Contidos
Planificación
Metodoloxía docente
Atención personalizada
Avaliación
Bibliografía. Fontes de información
Recomendacións
Universidade de Vigo
| Rectorado | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000