Guia docente 2025_26
Facultade de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia y Tecnología Agroalimentaria y Ambiental
 Subjects
  Food Authenticity
Subject Guide
IDENTIFYING DATA 2025_26
Subject Food Authenticity Code O01M142V01218
Study programme
Máster Universitario en Ciencia y Tecnología Agroalimentaria y Ambiental
Descriptors Total Cr. Choose Year Quadmester
3 Optional 1st 2nd
Teaching language
#EnglishFriendly
#PortuguêsAmigável
Spanish
Galician
Prerequisites
Coordinator
Pérez Gregorio, María Rosa
Custodio Mendoza, Jorge Antonio
E-mail mariarosa.perez@uvigo.es
jorgeantonio.custodio@uvigo.gal
Lecturers
Custodio Mendoza, Jorge Antonio
Pérez Gregorio, María Rosa
Web
General description
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000