Educational guide 2023_24
Facultade de Bioloxía
Grado en Biología
 Subjects
  Biotechnology applied to plant production
   Sources of information
Basic Bibliography Parker, R, La Ciencia de las Plantas, 1ª, Editorial Paraninfo, 2000
Ferreira, JJ; Ordás, A y Pérez M, La genética de los caracteres cuantitativos en la mejora vegetal del siglo XXI, 1ª, Sociedad Española de Genética y Sociedad Española, 2012
David P. Clarck y Nanette J. Pazdernik, Biotechnology, 2ª, Elsevier, 2016
Anis M. y Ahmad N., Plant tissue culture: propagation, conservation and crop improvement, 1ª, Springer, 2016
Caballero, A., Genética Cuantitativa, 1ª, Editorial Síntesis, 2017
Complementary Bibliography Cubero, JL, Introducción a la mejora genética vegetal, 2ª, Ediciones Mundi Prensa, 2002
Casal, I; García-López, JL; Guisán, JM y Martínez Zapater, JM, La Biotecnología Aplicada a la Agricultura, 1ª, Eumedia S.A., 2000
Varshney, RK y Tuberosa, R, Genomics-Assisted Crop Improvement. Springer, 1ª, Springer, 2007-2010
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | Spain | Tlf: +34 986 812 000