Guia docente 2020_21
Facultade de Ciencias do Mar
Grao en Ciencias do Mar
 Materias
  Bioloxía de peixes e mariscos
   Resultados de aprendizaxe
Resultados previstos na materia Resultados de Formación e Aprendizaxe
Capacidade de aplicar os coñecementos na práctica A1
A2
A3
A4
A5
C4
C8
C10
C11
C13
C17
C18
C19
C20
D1
D3
D6
Coñecer as técnicas básicas de mostraxe na columna de auga, organismos, sedimentos e fondos, así como de medida de variables dinámicas e estruturais A1
A2
A3
A4
A5
C4
C8
C10
C11
C13
C17
C18
C19
C20
D1
D3
D6
Habilidades de investigación A1
A2
A3
A4
A5
C4
C8
C10
C11
C13
C17
C18
C19
C20
D1
D3
D6
Identificación de peixes e mariscos. Coñecemento da morfoloxía externa e interna de peixes e mariscos. Coñecemento da distribución, hábitat e xeitos de vida de peixes e mariscos. Coñecemento da reproducción e dos ciclos vitais de peixes e mariscos. Xestión de recursos pesqueiros e marisqueiros. Bases biolóxicas necesarias para o estudo de Pesquerías e Acuicultura. A1
A2
A3
A4
A5
C8
C18
C20
D1
D3
D6
D8
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000