Guia docente 2020_21
Facultade de Ciencias do Mar
Grao en Ciencias do Mar
 Materias
  Acuicultura
   Competencias
Código Descrición
A2 Que os estudantes saiban aplicar os seus coñecementos ó seu traballo ou vocación dunha forma profesional e posúan as competencias que adoitan demostrarse por medio da elaboración e defensa de argumentos e a resolución de problemas dentro da súa área de estudo.
A3 Que os estudantes teñan a capacidade de reunir e interpretar datos relevantes (normalmente dentro da súa área de estudo) para emitir xuízos que inclúan unha reflexión sobre temas relevantes de índole social, científica ou ética.
C8 Comprender os principios das leis que regulan a utilización do medio mariño e os seus recursos
C14 Recoñecer e analizar novos problemas e propoñer estratexias de solución
C16 Planificar, deseñar e executar investigacións aplicadas desde a etapa de recoñecemento ata a avaliación de resultados e descubrimentos
C23 Deseñar, controlar e xerir centros de recuperación de especies mariñas ameazadas
C30 Identificar e avaliar impactos ambientais no medio mariño
C32 Control de calidade de alimentos mariños
C34 Deseñar, controlar e xerir plantas de produción acuícola
C36 Acuarioloxía
D2 Capacidade de organización e planificación
D15 Capacidade de aplicar os coñecementos na práctica
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000