Guia docente 2020_21
Facultade de Bioloxía
Máster Universitario en Bioloxía Mariña
 Subjects
  Fishery and Exploitation of Fishery Products
   Assessment
  Description Qualification Training and Learning Results
Mentored work Avaliarase a capacidade dos alumnos para buscar e filtrar información contrastada sobre un tema, e para estruturar, argumentar, e discutir debidamente dita información, de forma escrita. 30 A1
A3
A4
A5
B2
B7
C7
C10
C11
D1
D2
D3
D4
Case studies Avaliarase a capacidade dos estudantes para dar resposta, de forma crítica e razoada, aos casos plantexados polos profesores. Estes casos tentarán simular situacións similares ás que se poden dar no mundo laboral relacionado coa xestión de pesquerías e o control da aptitude dos produtos pesqueiros. Para a súa resolución os alumnos deberán integrar todo o aprendido previamente durante as leccións maxistrais e, en ocasións,
poderán necesitar buscar información adicional. Os casos resoltos serán
expostos durante as sesións presenciais destinadas a esta actividade.

70 A2
A3
A5
B1
B2
B3
B4
C7
C10
C11
C12
C14
D1
D2
D4
 
Other comments on the Evaluation
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000