Guia docente 2020_21
Facultade de Ciencias
Máster Universitario en Nutrición
 Materias
  Traballo de Fin de Máster
Guía Materia
DATOS IDENTIFICATIVOS 2020_21
Materia Traballo de Fin de Máster Código O01M139V01204
Titulación
Máster Universitario en Nutrición
Descritores Cr.totais Sinale Curso Cuadrimestre
15 OB 1 2c
Lingua de impartición
Castelán
Prerrequisitos
Coordinador/a
González Matías, Lucas Carmelo
Correo-e lucascgm@uvigo.es
Profesorado
Bellido Guerrero, Diego
Carballo Rodríguez, Julia
de Carlos Villamarín, Alejandro Leonides
Diz Chaves, Yolanda María
Figueiredo Gonzalez, Maria
Francisco González, María
García Soidan, José Luís
García-Mayor García, Ricardo
Gómez Heras, Raquel
González Matías, Lucas Carmelo
Hierro Illanes, Mª. Victoria
Lamas Castro, José Antonio
López Pérez, Miguel
Lorenzo Carrero, Jaime Miguel
Luna Cano, Reyes
Magdalena Lopez, Carlos Jose
Mallo Ferrer, Federico
Martínez Olmos, Miguel Ángel
Menor Fernández, Eva María
Miguel Villegas, Encarnación de
Míguez Miramontes, Jesús Manuel
Palmeiro Carballeira, Regina
Pastrana Castro, Lorenzo Miguel
Penin Alvarez, Manuel
Pérez Álvarez, María José
Pérez Gil, Mª Cristina
Portela Collazo, Manuel
Reboredo Rodríguez, Patricia
Rodríguez López, Luís Alfonso
Rúa Rodríguez, María Luísa
San José Arango, Joaquín
Sánchez Santos, Raquel
Sánchez Sobrino, Paula
Santisteban Sanz, Pilar
Spuch Calvar, Carlos
Taboada Montero, Mª Cristina
Turnes Vaquez, Juan
Web
Descrición xeral Ao finalizar a materia espérase que os estudantes sexan capaces de expor o seu traballo de fin de máster ante un tribunal e en sesión pública
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000