Guia docente 2020_21
Facultade de Ciencias
Máster Universitario en Nutrición
 Materias
  Composición de Alimentos
   Avaliación
  Descrición Cualificación Resultados de Formación e Aprendizaxe
Resolución de problemas A resolución dos boletíns de exercicios suporá ata un 50% da nota final, que incluirá a presentación en tempo dos mesmos así como os resultados obtidos nos mesmos. 50 A5
B1
B4
C2
C8
C14
D1
D3
Prácticas con apoio das TIC A interiorización dos contidos da materia avaliarase mediante a realización de cuestionarios tipo test que o alumno debe realizar ao final de cada tema, estes cuestionarios representarán un 50% da nota final. 50 A5
B1
B4
C2
C8
C14
D1
D3
 
Outros comentarios sobre a Avaliación

Os alumnos terán 3 oportunidades para realizar o cuestionario e mellorar a nota. Para efectos de avaliación terase en conta a nota máis alta alcanzada nos 3 intentos. O cuestionario autocorríxese co cal cada un saberá a súa puntuación inmediatamente.

A avaliación final da materia obterase tras promediar as puntuacións alcanzadas en cada un dos cuestionarios e boletíns realizados.

Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000