Guia docente 2020_21
Facultade de Ciencias
Máster Universitario en Nutrición
 Materias
  Química e Bioquímica Alimentaria
Guía Materia
DATOS IDENTIFICATIVOS 2020_21
Materia Química e Bioquímica Alimentaria Código O01M139V01110
Titulación
Máster Universitario en Nutrición
Descritores Cr.totais Sinale Curso Cuadrimestre
3 OP 1 1c
Lingua de impartición
Castelán
Prerrequisitos
Coordinador/a
Rúa Rodríguez, María Luísa
González Matías, Lucas Carmelo
Correo-e lucascgm@uvigo.es
mlrua@uvigo.es
Profesorado
González Matías, Lucas Carmelo
Pastrana Castro, Lorenzo Miguel
Rúa Rodríguez, María Luísa
Web
Descrición xeral Ao finalizar a materia espérase que os estudantes sexan capaces de distinguir as propiedades bioquímicas dos compoñentes dos distintos alimentos
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000