Guia docente 2020_21
Facultade de Ciencias
Grao en Ciencias Ambientais
 Materias
  Química da atmosfera
   Competencias
Código Descrición
B1 Que os estudantes sexan capaces de desenvolver habilidades de análises, sínteses e xestión da información no sector agroalimentario e do medio ambiente.
B2 Que os estudantes sexan capaces de adquirir e aplicar habilidades e destrezas de traballo en equipo.
C1 Coñecer e comprender os fundamentos físicos, químicos e biolóxicos relacionados co medio e os seus procesos tecnolóxicos.
C4 Capacidade para integrar as evidencias experimentais encontradas nos estudos de campo e/ou laboratorio cos coñecementos teóricos.
C5 Capacidade para a interpretación cualitativa e cuantitativa dos datos.
C10 Coñecer e comprender os conceptos relacionados co clima e o cambio global.
D1 Capacidade de análise, organización e planificación.
D4 Capacidade de aprendizaxe autónoma e xestión da información.
D5 Capacidade de resolución de problemas e toma de decisións
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000