2. Utilizar o deseño experimental como ferramenta para a optimización dun método analítico. |
A1
|
|
C17 C19 C22
|
D1 D3 D5 D6 D7 D9 D13 D14
|
3. Avaliar e interpretar os resultados analíticos de sistemas *multicomponentes e *multivariables. |
A1 A2 A3
|
|
C4 C17 C20 C22
|
D1 D3 D5 D6 D7 D8 D9 D13 D17
|
5. Describir a planificación da mostraxe e os factores que interveñen nel para a análise de trazas. |
A1
|
|
C4 C17 C24
|
D1 D3 D4 D6 D7 D9 D12 D13 D17
|
8. Describir a metodoloxía analítica e instrumentación así como coñecer as aplicacións de técnicas de uso xeral en análise de trazas como a *voltamperometría de *redisolución *anódica, espectrometría de absorción atómica con atomización *electrotérmica, espectrometría de masas con fonte de plasma e os diferentes axustes entre a *cromatografía e a espectrometría de masas. |
A1
|
|
C4 C8 C18 C19
|
D1 D3 D4 D8 D9
|
10. Explicar os fundamentos dos sensores e *biosensores químicos, así como as súas aplicacións máis importantes. Explicar e valorar a importancia da utilización dos sensores para a obtención rápida e fiable de información analítica. |
A1 A2 A3
|
|
C4 C17 C20
|
D1 D3 D4 D8 D9 D12
|
12. Explicar a construción de ferramentas analíticas en miniatura e as súas aplicacións. |
A1
|
|
C4 C17 C19
|
D1 D3 D4 D5 D9 D12 D14
|