Galego
Castellano
English
2024_25
2023_24
2022_23
2021_22
2020_21
2019_20
2018_19
2017_18
2016_17
2015_16
2014_15
2013_14
2012_13
2011_12
2010_11
2009_10
Utilidades
Guia docente 2017_18
Facultade de Química
Centro
Presentación
Páxina web
Titulacións
Grao
Grao en Química
Mestrado
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía de Conservación de Produtos da Pesca
Máster Universitario en Investigación Química e Química Industrial
Máster Universitario en Química Teórica e Modelización Computacional
Información de interese
Web principal
Secretaría
Webmail
Faitic
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía de Conservación de Produtos da Pesca
Subjects
Product Innovation and Process
Planning
galego
castellano
english
IDENTIFYING DATA
2017_18
Subject
Product Innovation and Process
Code
V11M085V01402
Study programme
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía de Conservación de Produtos da Pesca
Descriptors
Total Cr.
Choose
Year
Quadmester
3
Mandatory
2nd
2nd
Competencies
Learning outcomes
Contents
Planning
Methodologies
Personalized attention
Assessment
Sources of information
Recommendations
Methodologies
::
Tests
Class hours
Hours outside the classroom
Total hours
Master Session
22
38
60
Outdoor study / field practices
5
0
5
Group tutoring
3
0
3
Multiple choice tests
2
5
7
*The information in the planning table is for guidance only and does not take into account the heterogeneity of the students.
Universidade de Vigo
| Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000