Galego
Castellano
English
2023_24
2022_23
2021_22
2020_21
2019_20
2018_19
2017_18
2016_17
2015_16
2014_15
2013_14
2012_13
2011_12
2010_11
2009_10
Utilidades
Guia docente 2017_18
Facultade de Química
Centro
Presentación
Páxina web
Titulacións
Grao
Grao en Química
Mestrado
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía de Conservación de Produtos da Pesca
Máster Universitario en Investigación Química e Química Industrial
Máster Universitario en Química Teórica e Modelización Computacional
Información de interese
Web principal
Secretaría
Webmail
Faitic
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía de Conservación de Produtos da Pesca
Materias
Seguridade Alimentaria dos Produtos da Pesca e da Acuicultura
Avaliación
galego
castellano
english
DATOS IDENTIFICATIVOS
2017_18
Materia
Seguridade Alimentaria dos Produtos da Pesca e da Acuicultura
Código
V11M085V01401
Titulación
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía de Conservación de Produtos da Pesca
Descritores
Cr.totais
Sinale
Curso
Cuadrimestre
6
OB
2
1c
Competencias
Resultados de aprendizaxe
Contidos
Planificación
Metodoloxía docente
Atención personalizada
Avaliación
Bibliografía. Fontes de información
Recomendacións
Descrición
Cualificación
Resultados de Formación e Aprendizaxe
Lección maxistral
Se evaluará a resolución de problemas e casos prácticos, así como o traballo autonomo do alumno.
30
B1
B2
B7
B8
C13
C14
C15
C16
Saídas de estudo/prácticas de campo
Se evaluará a asistencia ás prácticas de campo (visitas ás industrias) e a realización dunha memoria das visitas.
10
B3
B4
B5
C13
C14
C15
C16
Probas de tipo test
Realizásese un ejercio con preguntas tipo test que evaluará os coñecementos teoricos adquiridos na asignatura.
60
B1
B2
B7
B8
C13
C14
C15
C16
Outros comentarios sobre a Avaliación
Universidade de Vigo
| Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000