Galego
Castellano
English
2024_25
2023_24
2022_23
2021_22
2020_21
2019_20
2018_19
2017_18
2016_17
2015_16
2014_15
2013_14
2012_13
2011_12
2010_11
2009_10
Utilidades
Guia docente 2017_18
Facultade de Química
Centro
Presentación
Páxina web
Titulacións
Grao
Grao en Química
Mestrado
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía de Conservación de Produtos da Pesca
Máster Universitario en Investigación Química e Química Industrial
Máster Universitario en Química Teórica e Modelización Computacional
Información de interese
Web principal
Secretaría
Webmail
Faitic
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía de Conservación de Produtos da Pesca
Materias
Seguridade Alimentaria dos Produtos da Pesca e da Acuicultura
Planificación
galego
castellano
english
DATOS IDENTIFICATIVOS
2017_18
Materia
Seguridade Alimentaria dos Produtos da Pesca e da Acuicultura
Código
V11M085V01401
Titulación
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía de Conservación de Produtos da Pesca
Descritores
Cr.totais
Sinale
Curso
Cuadrimestre
6
OB
2
1c
Competencias
Resultados de aprendizaxe
Contidos
Planificación
Metodoloxía docente
Atención personalizada
Avaliación
Bibliografía. Fontes de información
Recomendacións
Metodoloxías
::
Probas
Horas na aula
Horas fóra da aula
Horas totais
Lección maxistral
32
56
88
Titoría en grupo
3
2
5
Saídas de estudo/prácticas de campo
25
25
50
Probas de tipo test
2
5
7
*Os datos que aparecen na táboa de planificación son de carácter orientador, considerando a heteroxeneidade do alumnado.
Universidade de Vigo
| Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000