Guia docente 2017_18
Facultade de CC. Sociais e da Comunicación
Grao en Dirección e Xestión Pública
 Subjects
  Regional and local-based project management
   Competencies
Code Description
A1 Que os estudantes demostren posuír e comprender coñecementos nunha área de estudo que parte da base da educación secundaria xeral e adoita atoparse a un nivel que, malia se apoiar en libros de texto avanzados, inclúe tamén algúns aspectos que implican coñecementos procedentes da vangarda do seu campo de estudo.
A2 Que os estudantes saiban aplicar os seus coñecementos ó seu traballo ou vocación dunha forma profesional e posúan as competencias que adoitan demostrarse por medio da elaboración e defensa de argumentos e a resolución de problemas dentro da súa área de estudo.
A3 Que os estudantes teñan a capacidade de reunir e interpretar datos relevantes (normalmente dentro da súa área de estudo) para emitir xuízos que inclúan unha reflexión sobre temas relevantes de índole social, científica ou ética.
A4 Students can transmit information, ideas, problems and solutions to a specialized and non-specialized audience.
A5 Students develop those skills of necessary learning to undertake back studies with a high degree of autonomy.
B1 Habilidades en la búsqueda de información, en relación con fuentes de información primarias y secundarias, incluyendo el uso de ordenadores para búsquedas en línea
B2 Capacidad de analizar, sintetizar e integrar conocimientos y enfrentarse a la complejidad de formular juicios con información limitada
B6 Capacidad de perseverancia en la realización de tareas y cometidos y confianza en el propio trabajo
D1 Capacity of analysis and synthesis for building and defending arguments Know how
D2 Capacidad de organización, planificación y utilización del tiempo y de autocontrol ante situaciones de presión
D8 Capacidad para el trabajo cooperativo en equipo/grupo y abierto a diferentes puntos de vista y opiniones
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000