Galego
Castellano
English
2023_24
2022_23
2021_22
2020_21
2019_20
2018_19
2017_18
2016_17
2015_16
2014_15
2013_14
2012_13
2011_12
2010_11
2009_10
Utilidades
Guia docente 2016_17
Facultade de Ciencias Empresariais e Turismo
Centro
Presentación
Organigrama
Localización
Titulacións
Grao
Grao en Administración e Dirección de Empresas
Grao en Turismo
Mestrado
Máster Universitario en Creación, Dirección e Innovación na Empresa
Máster Universitario en Creación, Dirección e Innovación na Empresa
Máster Universitario en Dirección e Planificación do Turismo Interior e de Saúde
Máster Universitario en Xestión Empresarial do Deporte
Información de interese
Web principal
Secretaría
Webmail
Faitic
Grao en Turismo
Subjects
Restaurant management
Assessment
galego
castellano
english
IDENTIFYING DATA
2016_17
Subject
Restaurant management
Code
O04G240V01504
Study programme
Grao en Turismo
Descriptors
Total Cr.
Choose
Year
Quadmester
6
Mandatory
3rd
1st
Competencies
Learning outcomes
Contents
Planning
Methodologies
Personalized attention
Assessment
Sources of information
Recommendations
Description
Qualification
Training and Learning Results
Short answer tests
Exame sobre os contidos teórico prácticos da materia. Incluirá preguntas teóricas e algún exercicio práctico.
60
A1
A5
C5
C8
C11
C12
Troubleshooting and / or exercises
Avaliación sobre contidos prácticos da materia.
40
A2
A3
A4
B7
C11
C15
D3
D4
D5
Other comments on the Evaluation
Universidade de Vigo
| Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000