Moitos libros útiles encóntranse na Biblioteca baixo a sinatura OUR 579... ej: GARCÍA-GARIBAY, QUINTERO-RAMIREZ & LOPEZ MUNGUIA. 1998. Biotecnología alimentaria. Acribia CRUEGER, W. & CRUEGER. 1993. Biotecnología: manual de microbiología industrial. Acribia, Zaragoza BAMFORTH, C.W. 2005. Food, Fermentation and Microorganisms. Blackwell Sciencie. LEE, B.H. 2000. Fundamentos de Biotecnología de los alimentos. Acribia. Complementarias: MADIGAN, et al. 2015. Brock Biología de los Microorganismos. 14ª ed. Pearson, Madrid. PRESCOTT, L.M.; HARLEY, J.P; KLEIN, D.A. 2009. Microbiología. 7th ed. WCB/ McGraw- Hill FORSYTHE, SJ & HAYES, PR. 2002. higiene de los alimentos, microbiología y HACCP. 2º ed. Acribia WAITES MJ. 2001. Industrial microbiology. An introduction. Blackwell Science Na páxina da Biblioteca, a través dos enlaces ó Catálogo da Biblioteca e as Bases de Datos pódense localizar multitude de documentos de interés.
As referencias de documentos e enlaces concretos están a disposición dos estudiantes na plataforma TEMA.
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