RA2. Coñecer as operacións básicas que conforman un proceso de fabricación de alimentos (concretamente: destilación, extracción, secado, liofilización, filtración con membranas, adsorción e cambio iónico) |
A4 A5
|
B2
|
C3 C31 C32 C33 C34
|
D5 D7
|
RA4. Especificar equipos (tipo e dimensións) para a elaboración de alimentos (torres de destilación, equipos de extracción sólido-líquido, secadeiros, sistemas e columnas de adsorción ou cambio iónico, unidades de membranas, etc.) |
A4
|
B3
|
C32 C33 C34 C38
|
D1 D5 D7
|
RA6. Adquirir a base necesaria para ampliar coñecementos no tema das operacións unitarias. |
A5
|
|
|
|
RA8. Coñecer procesos de fabricación de alimentos. |
A2
|
|
C31 C32 C33 C38
|
D3
|