Guia docente 2016_17
Facultad de Ciencias
Grao en Enxeñaría Agraria
 Materias
  Operacións básicas II
   Resultados de aprendizaxe
Resultados previstos na materia Resultados de Formación e Aprendizaxe
RA1. Coñecer os fundamentos da transferencia de materia A5
C3
C31
D7
RA2. Coñecer as operacións básicas que conforman un proceso de fabricación de alimentos (concretamente: destilación, extracción, secado, liofilización, filtración con membranas, adsorción e cambio iónico) A4
A5
B2
C3
C31
C32
C33
C34
D5
D7
RA2. Comparar entre distintas técnicas dentro de cada operación básica e seleccionar a mellor para cada caso. A2
B2
B3
C1
C3
C31
C32
C33
C34
D1
D5
D7
RA4. Especificar equipos (tipo e dimensións) para a elaboración de alimentos (torres de destilación, equipos de extracción sólido-líquido, secadeiros, sistemas e columnas de adsorción ou cambio iónico, unidades de membranas, etc.) A4
B3
C32
C33
C34
C38
D1
D5
D7
RA5. Simular procesos e operacións industriais B3
C31
C34
D5
D7
RA6. Adquirir a base necesaria para ampliar coñecementos no tema das operacións unitarias. A5
RA7. Adquirir habilidades para traballar nun laboratorio de química B2
B3
C31
C32
C33
D1
D2
D4
D5
D7
RA8. Coñecer procesos de fabricación de alimentos. A2
C31
C32
C33
C38
D3
Universidade de Vigo            | Rectorado | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000