Galego
Castellano
English
2023_24
2022_23
2021_22
2020_21
2019_20
2018_19
2017_18
2016_17
2015_16
2014_15
2013_14
2012_13
2011_12
2010_11
2009_10
Utilidades
Guia docente 2015_16
Facultad de Química
Centro
Presentación
Página web
Titulaciones
Grado
Grao en Química
Máster
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía de Conservación de Produtos da Pesca
Información de interés
Web principal
Secretaría
Webmail
Faitic
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía de Conservación de Produtos da Pesca
Materias
Seguridade Alimentaria dos Produtos da Pesca e da Acuicultura
Avaliación
DATOS IDENTIFICATIVOS
2015_16
Materia
Seguridade Alimentaria dos Produtos da Pesca e da Acuicultura
Código
V11M085V01401
Titulación
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía de Conservación de Produtos da Pesca
Descritores
Cr.totais
Sinale
Curso
Cuadrimestre
6
OB
2
1c
Competencias
Resultados de aprendizaxe
Contidos
Planificación
Metodoloxía docente
Atención personalizada
Avaliación
Bibliografía. Fontes de información
Recomendacións
Descrición
Cualificación
Resultados de Formación e Aprendizaxe
Sesión maxistral
Se evaluará la resolución de problemas y casos prácticos, así como el trabajo autonomo del alumno.
30
B1
B2
B7
B8
C13
C14
C15
C16
Saídas de estudo/prácticas de campo
Se evaluará la asistencia a las prácticas de campo (visitas a las industrias) y la realización de una memoria de las visitas.
10
B3
B4
B5
C13
C14
C15
C16
Probas de tipo test
Se realizara un ejercio tipo test que evaluará los conocimientos teoricos adquiridos en la asignatura.
60
B1
B2
B7
B8
C13
C14
C15
C16
Outros comentarios sobre a Avaliación
Universidade de Vigo
| Rectorado | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000