Galego
Castellano
English
2024_25
2023_24
2022_23
2021_22
2020_21
2019_20
2018_19
2017_18
2016_17
2015_16
2014_15
2013_14
2012_13
2011_12
2010_11
2009_10
Utilidades
Guia docente 2015_16
Facultad de Química
Centro
Presentación
Página web
Titulaciones
Grado
Grao en Química
Máster
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía de Conservación de Produtos da Pesca
Información de interés
Web principal
Secretaría
Webmail
Faitic
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía de Conservación de Produtos da Pesca
Materias
Seguridade Alimentaria dos Produtos da Pesca e da Acuicultura
Contidos
DATOS IDENTIFICATIVOS
2015_16
Materia
Seguridade Alimentaria dos Produtos da Pesca e da Acuicultura
Código
V11M085V01401
Titulación
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía de Conservación de Produtos da Pesca
Descritores
Cr.totais
Sinale
Curso
Cuadrimestre
6
OB
2
1c
Competencias
Resultados de aprendizaxe
Contidos
Planificación
Metodoloxía docente
Atención personalizada
Avaliación
Bibliografía. Fontes de información
Recomendacións
Tema
Subtema
TEMA 1. Autocontrol en la cadena de alimentación.
- Trazabilidad.
- APPCC.
- Estudio de desviaciones.
- Aspectos de implantación práctica
TEMA 2. Interacciones envase-alimento
*
TEMA 3. Normas ISO 9000.
- Aplicación a los procesos de elaboración de productos de la pesca.
- Puntos de control crítico.
TEMA 4. Control oficial de productos pesqueros de terceros países.
*
TEMA 5. Laboratorios de control oficial de productos pesqueros.
*
TEMA 6. Control oficial de productos pesqueros en la UE.
*
Universidade de Vigo
| Rectorado | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000