Galego
Castellano
English
2024_25
2023_24
2022_23
2021_22
2020_21
2019_20
2018_19
2017_18
2016_17
2015_16
2014_15
2013_14
2012_13
2011_12
2010_11
2009_10
Utilidades
Guia docente 2015_16
Facultad de Química
Centro
Presentación
Página web
Titulaciones
Grado
Grao en Química
Máster
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía de Conservación de Produtos da Pesca
Información de interés
Web principal
Secretaría
Webmail
Faitic
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía de Conservación de Produtos da Pesca
Materias
Calidade dos Produtos da Pesca e da Acuicultura
Avaliación
galego
castellano
DATOS IDENTIFICATIVOS
2015_16
Materia
Calidade dos Produtos da Pesca e da Acuicultura
Código
V11M085V01302
Titulación
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía de Conservación de Produtos da Pesca
Descritores
Cr.totais
Sinale
Curso
Cuadrimestre
6
OB
2
1c
Competencias
Resultados de aprendizaxe
Contidos
Planificación
Metodoloxía docente
Atención personalizada
Avaliación
Bibliografía. Fontes de información
Recomendacións
Descrición
Cualificación
Resultados de Formación e Aprendizaxe
Sesión maxistral
Se evaluará la resolución de problemas y casos prácticos, así como el trabajo autonomo del alumno.
20
B1
B2
B7
B8
C11
C12
Prácticas de laboratorio
Se evaluará o desempeño e resultados das prácticas y a realización unha memoria de prácticas.
20
B3
B4
B5
B7
B8
C11
C12
Probas de tipo test
Se evaluará los conomientos teoricos adquidos en esta materia.
60
B1
B2
B7
B8
C11
C12
Outros comentarios sobre a Avaliación
Universidade de Vigo
| Rectorado | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000