Galego
2024_25
2023_24
2022_23
2021_22
2020_21
2019_20
2018_19
2017_18
2016_17
2015_16
2014_15
2013_14
2012_13
2011_12
2010_11
2009_10
Utilidades
Guia docente 2015_16
Facultade de Ciencias
Facultade de Ciencias
Titulacións
Grao
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
Grao en Ciencias Ambientais
Grao en Ciencias Ambientais
Grao en Enxeñaría Agraria
Grao en Enxeñaría Agraria
Mestrado
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
Máster Universitario en Fotónica e Tecnoloxías do Láser
Máster Universitario en Nutrición
Información de interese
Web principal
Secretaría
Webmail
Faitic
Grao en Ciencias Ambientais
Materias
Microbioloxía
Planificación
DATOS IDENTIFICATIVOS
2015_16
Materia
Microbioloxía
Código
O01G260V01401
Titulación
Grao en Ciencias Ambientais
Descritores
Cr.totais
Sinale
Curso
Cuadrimestre
6
OB
2
2c
Competencias
Resultados de aprendizaxe
Contidos
Planificación
Metodoloxía docente
Atención personalizada
Avaliación
Bibliografía. Fontes de información
Recomendacións
Metodoloxías
::
Probas
Horas na aula
Horas fóra da aula
Horas totais
Sesión maxistral
27
40
67
Seminarios
14
14
28
Prácticas de laboratorio
14
7
21
Traballos tutelados
0
4
4
Prácticas autónomas a través de TIC
0
15
15
Estudos/actividades previos
0
7
7
Resolución de problemas e/ou exercicios de forma autónoma
0
7
7
Actividades introdutorias
1
0
1
*Os datos que aparecen na táboa de planificación son de carácter orientador, considerando a heteroxeneidade do alumnado.
Universidade de Vigo
| Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000