Galego
2024_25
2023_24
2022_23
2021_22
2020_21
2019_20
2018_19
2017_18
2016_17
2015_16
2014_15
2013_14
2012_13
2011_12
2010_11
2009_10
Utilidades
Guia docente 2014_15
Facultade de Ciencias
Facultade de Ciencias
Titulacións
Grao
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
Grao en Ciencias Ambientais
Grao en Enxeñaría Agraria
Mestrado
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
Máster Universitario en Fotónica e Tecnoloxías do Láser
Máster Universitario en Nutrición
Información de interese
Web principal
Secretaría
Webmail
Faitic
Máster Universitario en Nutrición
Materias
Química e Bioquímica Alimentaria
galego
castellano
DATOS IDENTIFICATIVOS
2014_15
Materia
Química e Bioquímica Alimentaria
Código
O01M139V01110
Titulación
Máster Universitario en Nutrición
Descritores
Cr.totais
Sinale
Curso
Cuadrimestre
3
OP
1
1c
Lingua de impartición
Castelán
Prerrequisitos
Coordinador/a
Pastrana Castro, Lorenzo Miguel
González Matías, Lucas Carmelo
Correo-e
pastrana@uvigo.es
lucascgm@uvigo.es
Profesorado
González Matías, Lucas Carmelo
Pastrana Castro, Lorenzo Miguel
Web
Descrición xeral
(*)Al finalizar la asignatura se espera que los estudiantes sean capaces de distinguir las propiedades bioquímicas de los componentes de los distintos alimentos
Competencias de titulación
Competencias de materia
Contidos
Planificación
Metodoloxía docente
Atención personalizada
Avaliación
Bibliografía. Fontes de información
Recomendacións
Universidade de Vigo
| Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000