Código |
Descrición |
A16 |
Cultivar, producir, transformar, mellorar e explotar recursos biolóxicos |
A17 |
Identificar e obter produtos naturais de orixe biolóxica |
A18 |
Producir, transformar, controlar e conservar produtos agroalimentarios |
A19 |
Identificar, xerir e comunicar riscos agroalimentarios e ambientais |
A20 |
Deseñar, aplicar e supervisar procesos biotecnolóxicos |
A21 |
Realizar e interpretar bioensaios e diagnósticos biolóxicos |
A29 |
Asesorar e peritar sobre aspectos científico-técnicos, éticos, legais e socio-económicos relacionados coa bioloxía |
A31 |
Coñecer e manexar instrumentación científico-técnica |
A32 |
Capacidade para coñecer e manexar os conceptos e a terminoloxía propios ou específicos |
B1 |
Desenvolver a capacidade de análise e síntese |
B2 |
Adquirir a capacidade de organizar e planificar as tarefas e o tempo |
B3 |
Desenvolver habilidades de comunicación oral e escrita |
B4 |
Adquirir coñecementos de inglés relativos ao ámbito de estudo |
B5 |
Empregar recursos informáticos |
B6 |
Saber buscar e interpretar información procedente de fontes diversas |
B7 |
Resolver problemas e tomar decisións de forma efectiva |
B8 |
Desenvolver a capacidade de aprendizaxe autónoma |
B9 |
Traballar en colaboración |
B10 |
Desenvolver o razoamento crítico |
B11 |
Adquirir un compromiso ético coa sociedade e coa profesión |
B12 |
Comportarse con respecto á diversidade e a multiculturalidade |
B13 |
Sensibilizarse polos temas ambientais |
B14 |
Adquirir habilidades nas relacións interpersoais |
B15 |
Desenvolver a creatividade, a iniciativa e o espírito emprendedor |
B16 |
Asumir un compromiso de calidade |
B17 |
Desenvolver a capacidade de autocrítica |