Galego
Castellano
2023_24
2022_23
2021_22
2020_21
2019_20
2018_19
2017_18
2016_17
2015_16
2014_15
2013_14
2012_13
2011_12
2010_11
2009_10
Utilidades
Guia docente 2013_14
Facultade de Ciencias
Facultade de Ciencias
Titulacións
Grao
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
Grao en Ciencias Ambientais
Grao en Enxeñaría Agraria
Mestrado
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria. R. D. 1393/2007
Máster Universitario en Ciencias do Clima: Meteoroloxía, Oceanografía Física e Cambio Climático
Máster Universitario en Fotónica e Tecnoloxías do Láser
Información de interese
Web principal
Secretaría
Webmail
Faitic
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria. R. D. 1393/2007
Materias
Control de Calidade na Industria Alimentaria
Contidos
DATOS IDENTIFICATIVOS
2013_14
Materia
Control de Calidade na Industria Alimentaria
Código
O01M032V01212
Titulación
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria. R. D. 1393/2007
Descritores
Cr.totais
Sinale
Curso
Cuadrimestre
3
OP
1
2c
Competencias de titulación
Competencias de materia
Contidos
Planificación
Metodoloxía docente
Atención personalizada
Avaliación
Bibliografía. Fontes de información
Recomendacións
Tema
Subtema
Tema I. Factores determinantes en la pérdida de calidad.
Tema II. Compuestos químicos que merman la seguridad de las materias primas alimentarias.
Tema III. Formación de metabolitos durante los procesos de transformación en la industria alimentaria.
Tema IV. Distribución de contaminantes químicos y sus metabolitos en la cadena alimentaria.
Tema V. Investigación sobre protocolos analíticos avanzados para la determinación de contaminantes químicos en alimentos.
Universidade de Vigo
| Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000