Galego
Castellano
2023_24
2022_23
2021_22
2020_21
2019_20
2018_19
2017_18
2016_17
2015_16
2014_15
2013_14
2012_13
2011_12
2010_11
2009_10
Utilidades
Guia docente 2013_14
Facultade de Ciencias
Facultade de Ciencias
Titulacións
Grao
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
Grao en Ciencias Ambientais
Grao en Enxeñaría Agraria
Mestrado
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria. R. D. 1393/2007
Máster Universitario en Ciencias do Clima: Meteoroloxía, Oceanografía Física e Cambio Climático
Máster Universitario en Fotónica e Tecnoloxías do Láser
Información de interese
Web principal
Secretaría
Webmail
Faitic
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria. R. D. 1393/2007
Materias
Química e Enxeñería de Macromoléculas
Atención personalizada
DATOS IDENTIFICATIVOS
2013_14
Materia
Química e Enxeñería de Macromoléculas
Código
O01M032V01128
Titulación
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria. R. D. 1393/2007
Descritores
Cr.totais
Sinale
Curso
Cuadrimestre
3
OP
1
1c
Competencias de titulación
Competencias de materia
Contidos
Planificación
Metodoloxía docente
Atención personalizada
Avaliación
Bibliografía. Fontes de información
Recomendacións
Metodoloxías
Descrición
Sesión maxistral
Los alumnos ppodrán utilizar el horario de tutoría (Miércles de 10 h a 13 h).
Resolución de problemas e/ou exercicios
Los alumnos ppodrán utilizar el horario de tutoría (Miércles de 10 h a 13 h).
Actividades introdutorias
Los alumnos ppodrán utilizar el horario de tutoría (Miércles de 10 h a 13 h).
Seminarios
Los alumnos ppodrán utilizar el horario de tutoría (Miércles de 10 h a 13 h).
Probas
Descrición
Traballos e proxectos
Los alumnos ppodrán utilizar el horario de tutoría (Miércles de 10 h a 13 h).
Universidade de Vigo
| Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000