Galego
Castellano
2023_24
2022_23
2021_22
2020_21
2019_20
2018_19
2017_18
2016_17
2015_16
2014_15
2013_14
2012_13
2011_12
2010_11
2009_10
Utilidades
Guia docente 2013_14
Facultade de Ciencias
Facultade de Ciencias
Titulacións
Grao
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
Grao en Ciencias Ambientais
Grao en Enxeñaría Agraria
Mestrado
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria. R. D. 1393/2007
Máster Universitario en Ciencias do Clima: Meteoroloxía, Oceanografía Física e Cambio Climático
Máster Universitario en Fotónica e Tecnoloxías do Láser
Información de interese
Web principal
Secretaría
Webmail
Faitic
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
Materias
Biorreactores
Planificación
DATOS IDENTIFICATIVOS
2013_14
Materia
Biorreactores
Código
O01G040V01903
Titulación
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
Descritores
Cr.totais
Sinale
Curso
Cuadrimestre
6
OP
4
2c
Competencias de titulación
Competencias de materia
Contidos
Planificación
Metodoloxía docente
Atención personalizada
Avaliación
Bibliografía. Fontes de información
Recomendacións
Metodoloxías
::
Probas
Horas na aula
Horas fóra da aula
Horas totais
Sesión maxistral
29
55
84
Prácticas de laboratorio
15
0
15
Estudo de casos/análises de situacións
10
20
30
Resolución de problemas e/ou exercicios
5
15
20
Probas de resposta curta
0
1
1
*Os datos que aparecen na táboa de planificación son de carácter orientador, considerando a heteroxeneidade do alumnado.
Universidade de Vigo
| Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000