Código |
Descrición |
A1 |
Coñecer os fundamentos físicos, químicos e biolóxicos relacionados cos alimentos e os seus procesos tecnolóxicos |
A5 |
Coñecer e comprender as operacións básicas na industria alimentaria |
A6 |
Coñecer e comprender os procesos industriais relacionados co procesamento e modificación de alimentos |
A7 |
Coñecer e comprender os conceptos relacionados coa hixiene durante o proceso de produción, transformación, conservación, distribución de alimentos; isto é, posuír os coñecementos necesarios de microbioloxía, parasitoloxía e toxicoloxía alimentaria; así como o referente á hixiene do persoal, produtos e procesos |
A12 |
Capacidade para fabricar e conservar alimentos |
A14 |
Capacidade para controlar e optimizar os procesos e os produtos |
A15 |
Capacidade para desenvolver novos procesos e produtos |
A17 |
Capacidade para analizar e avaliar os Riscos Alimentarios |
B3 |
Capacidade de comunicación oral e escrita tanto na lingua vernácula como en linguas estranxeiras |
B6 |
Adquirir capacidade de resolución de problemas |
B13 |
Aprendizaxe autónoma |
B20 |
Motivación pola calidade |