Galego
Castellano
English
2024_25
2023_24
2022_23
2021_22
2020_21
2019_20
2018_19
2017_18
2016_17
2015_16
2014_15
2013_14
2012_13
2011_12
2010_11
2009_10
Utilidades
Educational guide 2012_13
Facultade de Química
Facultade de Química
Facultade de Química
Calendario académico
Calendario académico
Study programmes
Grao
Grao en Química
Mestrado
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía de Conservación de Produtos da Pesca
Máster Universitario en Química Avanzada. RD. 1393/2007
Máster Universitario en Química Teórica e Modelización Computacional. R.D. 1393/2007
Interest Information
Main website
Secretaría
Webmail
Faitic
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía de Conservación de Produtos da Pesca
Materias
Seguridade e Calidade Alimentaria. Hixiene, Toxicoloxía e Lexislación Alimentaria. Prevención de Riscos
Avaliación
galego
castellano
DATOS IDENTIFICATIVOS
2012_13
Materia
Seguridade e Calidade Alimentaria. Hixiene, Toxicoloxía e Lexislación Alimentaria. Prevención de Riscos
Código
V11M085V01102
Titulación
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía de Conservación de Produtos da Pesca
Descritores
Cr.totais
Sinale
Curso
Cuadrimestre
3.5
OB
1
1c
Competencias de titulación
Competencias de materia
Contidos
Planificación
Metodoloxía docente
Atención personalizada
Avaliación
Bibliografía. Fontes de información
Recomendacións
Descrición
Cualificación
Sesión maxistral
Se evaluará el trabajo autonomo del alumno
20
Probas de resposta curta
se relizara un control escrito para evaluar la adquisición por parte del alumno de los conceptos básicos aprendidos en esta materia.
60
Estudo de casos/análise de situacións
Desarrollo, resultados y colclusiones obtenidos en el analisis de casos prácticos propuestos sobre la materia de estudio.
20
Outros comentarios sobre a Avaliación
Universidade de Vigo
| Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | Spain | Tlf: +34 986 812 000