Código |
Descrición |
A2 |
Identificar, analizar e caracterizar mostras de orixe biolóxica, incluídas as de orixe humana, e as súas posibles anomalías |
A5 |
Cultivar microorganismos, células, tecidos e órganos |
A8 |
Avaliar o funcionamento de sistemas fisiolóxicos interpretando parámetros vitais |
A13 |
Avaliar os impactos ambientais. Diagnosticar e solucionar problemas ambientais |
A14 |
Realizar análise, control e depuración das augas |
A19 |
Identificar, xerir e comunicar riscos agroalimentarios e ambientais |
A21 |
Realizar e interpretar bioensaios e diagnósticos biolóxicos |
A25 |
Obter información, desenvolver experimentos, e interpretar os resultados |
A29 |
Asesorar e peritar sobre aspectos científico-técnicos, éticos, legais e socio-económicos relacionados coa bioloxía |
A31 |
Coñecer e manexar instrumentación científico-técnica |
A32 |
Capacidade para coñecer e manexar os conceptos e a terminoloxía propios ou específicos |
A33 |
Capacidade para comprender a proxección social da bioloxía |