Guia docente 2012_13
Facultade de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria. R. D. 1393/2007
 Materias
  Tecnoloxía de Envasado
   Planificación
Metodoloxías  ::  Probas
  Horas na aula Horas fóra da aula Horas totais
Sesión maxistral 15 15 30
 
Prácticas de laboratorio 8 8 16
Seminarios 6 6 12
Saídas de estudo/prácticas de campo 4 0 4
Traballos tutelados 1.5 3 4.5
Outros 0 2.5 2.5
 
Presentacións/exposicións 2 4 6
 
 
*Os datos que aparecen na táboa de planificación son de carácter orientador, considerando a heteroxeneidade do alumnado.
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000