Galego
Castellano
2023_24
2022_23
2021_22
2020_21
2019_20
2018_19
2017_18
2016_17
2015_16
2014_15
2013_14
2012_13
2011_12
2010_11
2009_10
Utilidades
Guia docente 2012_13
Facultade de Ciencias
Facultade de Ciencias
Titulacións
Grao
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
Grao en Ciencias Ambientais
Grao en Enxeñaría Agraria
Mestrado
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria. R. D. 1393/2007
Máster Universitario en Ciencias do Clima: Meteoroloxía, Oceanografía Física e Cambio Climático
Máster Universitario en Ecosistemas Terrestres, Uso Sostible e Implicacións Ambientais
Máster Universitario en Fotónica e Tecnoloxías do Láser. R.D. 1393/2007
Información de interese
Web principal
Secretaría
Webmail
Faitic
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria. R. D. 1393/2007
Materias
Procesos Avanzados de Extracción
Competencias de materia
galego
castellano
DATOS IDENTIFICATIVOS
2012_13
Materia
Procesos Avanzados de Extracción
Código
O01M032V01213
Titulación
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria. R. D. 1393/2007
Descritores
Cr.totais
Sinale
Curso
Cuadrimestre
3
OP
1
2c
Competencias de titulación
Competencias de materia
Contidos
Planificación
Metodoloxía docente
Atención personalizada
Avaliación
Bibliografía. Fontes de información
Recomendacións
Resultados previstos na materia
Tipoloxía
Resultados de Formación e Aprendizaxe
Coñecer o fundamento dos procesos avanzados de extracción
saber
A2
A3
A4
Calcular e deseñar algúns procesos de extracción
saber facer
A6
A7
Saber comparar tecnoloxías alternativas e equipos en canto a diversos aspectos
saber facer
A2
A6
A7
B1
B4
Planificar e avaliar experimentos de extracción con tecnoloxías avanzadas
saber
saber facer
A4
A5
A6
A7
B3
B4
Ter actitude crítica para a selección de tecnoloxías novas e verdes e a súa comparación coas convencionais
saber facer
Saber estar / ser
A1
B4
B5
B6
Universidade de Vigo
| Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000