Galego
Castellano
2023_24
2022_23
2021_22
2020_21
2019_20
2018_19
2017_18
2016_17
2015_16
2014_15
2013_14
2012_13
2011_12
2010_11
2009_10
Utilidades
Guia docente 2012_13
Facultade de Ciencias
Facultade de Ciencias
Titulacións
Grao
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
Grao en Ciencias Ambientais
Grao en Enxeñaría Agraria
Mestrado
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria. R. D. 1393/2007
Máster Universitario en Ciencias do Clima: Meteoroloxía, Oceanografía Física e Cambio Climático
Máster Universitario en Ecosistemas Terrestres, Uso Sostible e Implicacións Ambientais
Máster Universitario en Fotónica e Tecnoloxías do Láser. R.D. 1393/2007
Información de interese
Web principal
Secretaría
Webmail
Faitic
Máster Universitario en Ciencia y Tecnología Agroalimentaria. R. D. 1393/2007
Asignaturas
Aditivos Alimentarios
Contenidos
castellano
DATOS IDENTIFICATIVOS
2012_13
Asignatura
Aditivos Alimentarios
Código
O01M032V01206
Titulacion
Máster Universitario en Ciencia y Tecnología Agroalimentaria. R. D. 1393/2007
Descriptores
Cr.totales
Seleccione
Curso
Cuatrimestre
3
OP
1
2c
Competencias de titulación
Competencias de materia
Contenidos
Planificación
Metodologías
Atención personalizada
Evaluación
Fuentes de información
Recomendaciones
Tema
Subtema
Tema 1. Uso de aditivos en la industria alimentaria
-
Tema 2. Ficha del marco legal de aditivos en alimentos y bebidas.
-
Tema 3. Avances científicos en el desarrollo de nuevos aditivos.
-
Tema 4. Métodos analíticos para el control de aditivos en alimentos y bebidas.
-
Tema 5. Investigaciones actuales sobre la seguridad de aditivos.
-
Universidade de Vigo
| Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000