Código |
Descrición |
A6 |
Coñecer e comprender os procesos industriais relacionados co procesamento e modificación de alimentos |
A7 |
Coñecer e comprender os conceptos relacionados coa hixiene durante o proceso de produción, transformación, conservación, distribución de alimentos; isto é, posuír os coñecementos necesarios de microbioloxía, parasitoloxía e toxicoloxía alimentaria; así como o referente á hixiene do persoal, produtos e procesos |
A8 |
Coñecer e comprender os sistemas de calidade alimentaria, así como todos os aspectos referentes á normalización e lexislación alimentaria |
A12 |
Capacidade para fabricar e conservar alimentos |
A13 |
Capacidade para analizar alimentos |
A14 |
Capacidade para controlar e optimizar os procesos e os produtos |
A15 |
Capacidade para desenvolver novos procesos e produtos |
A16 |
Capacidade para xerir subprodutos e residuos |
A17 |
Capacidade para analizar e avaliar os Riscos Alimentarios |
A18 |
Capacidade para xerir a seguridade alimentaria |
A19 |
Capacidade para avaliar, controlar e xerir a calidade alimentaria |
A20 |
Capacidade para implementar sistemas de calidade |
B1 |
Capacidade de organización e planificación |
B2 |
Capacidade de análise e síntese |
B5 |
Capacidade de xestión da información |
B6 |
Adquirir capacidade de resolución de problemas |
B7 |
Adquirir capacidade na toma de decisións |
B8 |
Capacidades de traballo en equipo, con carácter multidisciplinar e en contextos tanto nacionais como internacionais |
B9 |
Habilidades nas relacións interpersoais |
B14 |
Adaptación a novas situacións |
B15 |
Creatividade |
B16 |
Liderado |