Guia docente 2012_13
Facultade de Ciencias
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
 Materias
  Toxicoloxía
   Bibliografía. Fontes de información
1. Watkins III, John B., Klaassen, Curtis, Casarett & Doull's essentials of toxicology.,
2. Casciano, D.A y Sahu, Saura C, Handbook of systems toxicology,
3. Repetto Jimenez, M. y Repetto Kuhn, Guillermo., Toxicología fundamental.,
4. Cameán, A.M y Repetto, M., Toxicología alimentaria.,

Mumtaz, Moiz, Principles and practice of mixtures toxicology,
Cameán Fernández, A.M. y García Parrilla, M.C, Temas de interés en seguridad alimentaria Vols. 1 y 2,
Hefnawy, Magdy, Advances in food protection: focus on food safety and defense,

Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000