Guia docente 2012_13
Facultade de Ciencias
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
 Materias
  Toxicoloxía
   Competencias de materia
Resultados previstos na materia Tipoloxía Resultados de Formación e Aprendizaxe
(*)1.-Coñecemento dos principios básicos da *toxicología xeral.
saber
A7
(*)2.-Coñecemento da análise e avaliación dos *riesgosalimentarios así como da xestión da seguridade *alimentaria.
saber
saber facer
A8
A17
A18
(*)3.-Coñecemento das fontes de exposición, *fisiopatología,mecanismos de acción, *sintomatología, *diagnóstico e tratamento das *intoxicaciones por sustancias naturais e *artificialespresentes nos alimentos.
saber
A7
(*)4.-Coñecemento das modificacións das sustancias *tóxicas nos alimentos durante os *procesostecnológicos dos mesmos.
saber
A4
A5
A6
(*)5.-*Prevención das *intoxicaciones *alimentarias mediante o establecemento dos límites de *seguridadde os *tóxicos, para garantir á poboación alimentos seguros.
saber
saber facer
A7
A8
A18
B2
B6
(*)6.-Coñecer e manexar as fontes de información *básicasrelacionadas coa *toxicología e seguridade *alimentaria.
saber facer
B7
(*)7.-Capacidade de adaptación rápida a novas situacións no ámbito da seguridade *alimentaria, así como de tomar decisións e resolver os problemas
saber facer
B6
B8
B14
B20
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000