Código |
Descrición |
A4 |
Coñecer e comprender as propiedades físicas e químicas dos alimentos, así como os procesos de análise asociados ao establecemento das mesmas |
A5 |
Coñecer e comprender as operacións básicas na industria alimentaria |
A6 |
Coñecer e comprender os procesos industriais relacionados co procesamento e modificación de alimentos |
A7 |
Coñecer e comprender os conceptos relacionados coa hixiene durante o proceso de produción, transformación, conservación, distribución de alimentos; isto é, posuír os coñecementos necesarios de microbioloxía, parasitoloxía e toxicoloxía alimentaria; así como o referente á hixiene do persoal, produtos e procesos |
A8 |
Coñecer e comprender os sistemas de calidade alimentaria, así como todos os aspectos referentes á normalización e lexislación alimentaria |
A17 |
Capacidade para analizar e avaliar os Riscos Alimentarios |
A18 |
Capacidade para xerir a seguridade alimentaria |
B2 |
Capacidade de análise e síntese |
B6 |
Adquirir capacidade de resolución de problemas |
B7 |
Adquirir capacidade na toma de decisións |
B8 |
Capacidades de traballo en equipo, con carácter multidisciplinar e en contextos tanto nacionais como internacionais |
B14 |
Adaptación a novas situacións |
B20 |
Motivación pola calidade |