Guia docente 2011_12
Facultade de Ciencias do Mar
Grao en Ciencias do Mar
 Materias
  Principios de microbioloxía mariña
   Competencias de titulación
Código Descrición
A2 Coñecer vocabulario, códigos e conceptos inherentes ao ámbito científico oceanográfico
A4 Coñecer as técnicas básicas de mostraxe na columna de auga, organismos, sedimentos e fondos, así como de medida de variables dinámicas e estruturais
A5 Coñecemento básico da metodoloxía de investigación en oceanografía
A12 Manexar técnicas instrumentais aplicadas ao mar
A20 Buscar e avaliar recursos de orixe mariña, de diversas clases
A30 Identificar e avaliar impactos ambientais no medio mariño
A32 Control de calidade de alimentos mariños
A35 Control de calidade de augas en plantas depuradoras
B1 Capacidade de análise e síntese
B3 Comunicación oral e escrita nas linguas oficiais da Universidade
B8 Capacidade de traballar nun equipo
B11 Capacidade de aprender de forma autónoma e continua
B15 Capacidade de aplicar os coñecementos na práctica
B17 Sensibilidade cara a temas ambientais
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000