TEMA 2. FACTORES DETERMINANTES DE SAÚDE |
2.1 Biología humana
2.2. Estilo de vida
2.3. Contorna
2.4. Servizos sanitarios |
TEMA 4. EPIDEMIOLOGÍA |
4.1. Método epidemiológico
4.2. Medidas de frecuencia de enfermidade
4.3. Tipo de estudos epidemiológicos
4.4. Vixilancia epidemiológica |
TEMA 6. Os AXENTES VIVOS E A súa IMPORTANCIA NA SAÚDE HUMANA |
6.1. Bacterias, virus e outros patógenos
6.2. Enfermidades transmisibles
6.3. Enfermidades segundo o enfoque epidemiológico de risco
6.3.1. E. de transmisión aérea
6.3.2. E. de transmisión hídrica e alimentaria
6.3.3. E. susceptibles de inmunoprevención
6.3.4. E. emerxentes
6.3.5. Zoonosis e enfermidades transmitidas por vectores6.3.6. E. relacionadas coa inmunodepresión |
TEMA 8. PRECAUCIÓNS UNIVERSAIS |
8.1. Vacunación contra hepatitis B
8.2. Lavado de manos
8.3. Los guantes
8.4. Protección ocular y facial
8.5. Batas
8.6. Equipamiento de atención al paciente
8.7. Control ambiental
8.8. Ubicación de los pacientes
8.9. Salud ocupacional
Educación
Adhesión a las precauciones
|