Guia docente 2011_12
Facultade de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia y Tecnología Agroalimentaria. R. D. 1393/2007
 Asignaturas
  Control de Calidad en la Industria Alimentaria
Guía Materia
DATOS IDENTIFICATIVOS 2011_12
Asignatura Control de Calidad en la Industria Alimentaria Código O01M032V01212
Titulacion
Máster Universitario en Ciencia y Tecnología Agroalimentaria. R. D. 1393/2007
Descriptores Cr.totales Seleccione Curso Cuatrimestre
3 OP 1 2c
Lengua Impartición
Castellano
Gallego
Prerrequisitos
Coordinador/a
Regueiro Tato, Jorge Eduardo
Correo-e jorge.regueiro@uvigo.es
Profesorado
Cancho Grande, Beatriz
Regueiro Tato, Jorge Eduardo
Web
Descripción general (*)O control de calidade dos alimentos é un dos temas máis interesantes e complexos para as persoas implicadas no estudio e control dos alimentos en tódolos seus ámbitos: sanitario, tecnolóxico, sensorial e nutritivo. Esta asignatura aborda aspectos relacionadas co control de calidade na industria alimentaria, analizando os principais criterios de calidade dos alimentos, así como as técnicas e ferramentas para o seu control.
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000